یک مشاور تغذیه گفت: بهترین راه مقابله با سرماخوردگی استفاده از مرکبات و مقاومسازی سیستم ایمنی بدن است.
گلزار مولایی اظهار کرد: مرکباتی همچون شلغم منبعی سرشار از آنتی
بیوتیک است که مصرف این ماده غذایی در فصل سرما به افزایش سیستم دفاعی بدن
در مواجهه با سرما کمک کرده و از بروز سرماخوردگی جلوگیری میکند. علاوه بر
آن مصرف دمکردهها در طول فصل سرما نیز مفید بوده و نوشیدن چند مرتبه در
روز توصیه میشود.
این مشاور
تغذیه اظهار کرد: با توجه به تعریق کم بدن در فصلهای سرد سال بهتر آن است
از مایعات گرم برای انجام فرایند مکانیسم تشنگی استفاده کنند.
وی
تصریح کرد: به دلیل شیوع سرماخوردگی در فصل سرد سال نوشیدنیهای گرم و
غذاهای سوپی در وعدههای روزانه گنجانده شود و از مرکبات و میوه و سبزی
حاوی ویتامینها و آنتیبیوتیکهای طبیعی برای جلوگیری از بروز سرماخوردگی
استفاده کرد.